De Welle gaat verhuizen!

Op dinsdag 9 februari heeft het bestuur van de Welle een nieuw huurcontract getekend voor de huur van een mooi pand aan de Julianastraat 36. Sinds 1998 was de Welle gevestigd aan de Moerheimstraat 8. De ligging van het pand en de wens nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen heeft er toe geleid dat men op zoek is gegaan naar een betere locatie. Het nieuwe pand voldoet goed aan deze wensen. In de komende weken worden er de nodige aanpassingen in het nieuwe pand gerealiseerd en hoopt men eind februari te kunnen verhuizen. De wens is om begin maart op de nieuwe locatie van start te gaan. Marja Hamhuis, die al vanaf de start de dagelijkse leiding heeft, is erg blij met deze nieuwe locatie en denkt ook dat dit een hele goede stap is voor het voortbestaan van de Welle. We feliciteren Marja en haar collega’s en wensen hen succes en Gods zegen op het mooie werk dat ze voor Dedemsvaart en omgeving mogen doen..

Ze zoekt nog wel een aantal vrijwilligers die kunnen helpen bij het aanpassen van het pand en bij de verhuizing. Schroom niet om u bij haar aan te melden!

Scroll naar top