Activiteitencommissie

Wie zijn we?

De Activiteiten Commissie van de CGK Dedemsvaart. Onze Activiteiten Commissie bestaat al meer dan 24 jaar.

We hebben in deze jaren al vele acties gehad waaronder; 

Paasactie, kerstactie, pinksteractie, stamppottenactie deze acties worden de laatste jaren vervangen door andere acties.

Wat doen we?

We hebben ieder jaar de 1e en de 2e zaterdag in maart een potgrond actie. Dit wordt aangevraagd bij de gemeente omdat we dat in heel Dedemsvaart en Balkbrug willen doen. We verkopen dan huis aan huis en hebben zo een goede opbrengst voor de kerk.

3 keer per jaar verkopen we toiletpapier. Op de zondagsbrief komt dan een inschrijf formulier en die kun je dan in de bus deponeren. Deze kunnen dan op zaterdag morgen opgehaald worden tussen 11 en 12 uur. De opbrengst is de helft voor de kerk en de andere helft voor de kinderen met een hazenlip van ons zendings project.

Een keer in de 2 jaar proberen we een crea dag of een maaltijd te organiseren. De opbrengst is dan ook half voor de kerk en de andere helft voor een goed doel bestemt.

Dit jaar willen we op 20 juni 2015 een rommelmarkt houden rondom de kerk. We hopen dat het door kan gaan. Dan is de opbrengst voor onze kerk.

Naar wie kan ik vragen?

Swanny Oosterhof

Live luisteren

U kunt de dienst live volgen op:

kerkdienstgemist groot

www.kerkdienstgemist.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over onze kerk, activiteiten, geloofszaken? We staan je graag te woord. Bel gerust naar onze predikant
ds. Wouter Moolhuizen.
Bel 0523-235389 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hem.

Christelijke Gereformeerde Immanuëlkerk
Kerkstraat 7 (ingang Zwiersstraat)
7701 EA Dedemsvaart

Postadres: Postbus 88, 7700 AB Dedemsvaart

Tel. 0523-613949
webredactie: mail